Linije za proizvodnju ploča


Sve linije za ekstruziju ploča Bandera prilagođene su kako bi zadovoljile zahtjeve svakog pojedinog klijenta i njihovu primjenu. Raspon uključuje ekstrudere s jednim ili dva puža, s mogućnošću dodavanja mineralnih punila, u formi granulata ili praha.

Odlikuju se jednostrukom ili višestrukom glavom za ekstrudiranje i robusnim kalanderom s vertikalnom, kosom ili vodoravnom konfiguracijom.

Za proizvodnju kompozitnih materijala dostupni su sustavi laminiranja. Postoje također sustavi za rezanje u teškim uvjetima, s uzdužnim i poprečnim rezanjem.

Dostupna je i oprema s različitim stupnjevima automatizacije kao što su strojevi za slaganje, namatalice i transporteri.

Linije za ekstruziju optičkih ploča

Materijali: PC, PMMA, PET-G, PS-K, SAN.

Naše linije za ekstrudiranje optičkih ploča proizvode vrhunsku kvalitetu, savršenu transparentnost bez optičkog izobličenja. Odlikuju se specifičnim tehnologijama za ekstruziju i kalandriranje, kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta proizvoda.

Linije za ekstruziju lentikularnih ploča

Materijali: PET-G, PMMA, PC, PS-K

Linije za ekstruziju lentikularnih ploča pružaju visoku razinu preciznosti i točnosti potrebne kako bi se osigurala pouzdana konzistentnost krajnjeg proizvoda.

Linije za ekstruziju ploča za industrijsku primjenu

Materijali: PP, PE, PS, ABS-PMMA, ASA, SBS

Linije za ekstrudiranje ploča prilagođene za proizvodnju:

  • Proizvoda s visokom mehaničkom otpornošću, otpornih na udarce za automobilsku industriju
  • Komponenti hladnjaka
  • Dijelova za karavane i kampere
  • Ploče za primjenu u građevini

Geomembranske linije za ekstruziju folije

Materijali: poliolefini

Naše linije za ekstruziju za geomembrane će proizvesti ravne ili reljefne listove s površinama koje se mogu zavarivati za postavljanje na tlo. Bandera je pri projektiranju ovih linija koristilasvo svoje znanje, što je rezultiralo impresivnim linijama za ekstruziju goemembrana s maksimalnom širinom od 8000mm.

Linije za ekstruziju hidroizolacijskih ploča

Materijali: poliolefini, tehnički polimeri, staklena vlakna i mineralna punila

Bandera je u mogućnosti ponuditi širok spektar mogućnosti kako bi zadovoljile specifikacije svojih klijenata za proizvodnju višeslojnih kompozitnih vodonepropusnih membrana. To uključuje isporuku jednoslojnih ili višeslojnih glava, kao i posebne uređaje za laminaciju za aplikaciju tekstilnih, sintetičkih, armiranih i posebnih plastičnih slojeva.

Linije za ekstuziju ploča za automobilsku industriju

Materijali: poliolefini, mineralna punila, stabilizatori i plastifikatori.

Specifični dvopužni sustavi za ekstruziju i uređaji za laminiranje za proizvodnju unutarnjih komponenti za automobilsku industriju sastavni su dio rješenja za ekstruziju ključ u ruke koju nudi tvrtka Bandera.

Visok kapacitet miješanja ko-rotirajućeg dvopužnog ekstrudera nudi savršeno rješenje za proizvode u kojima se koriste materijali u različitim oblicima (granulat, prah, tekućina, itd.) Koriste se za proizvodnju specifičnih receptura uobičajenih u automobilskoj industriji.