Održavanje


Usluge održavanja, popravaka i praćenja

Osigurajte kontinuiranu radnu učinkovitost i energetsku učinkovitost vašeg rashladnog sustava uz redovito održavanje naših visoko obučenih tehničara.

Naš fleksibilan raspon usluga održavanja, nadzora i popravaka osmišljen je kako bi vaši sustavi bili u optimalnom stanju, čime se dugoročno štedi novac. Redovito održavanje također osigurava rano uočavanje potencijalnih problema, čime se značajno smanjuje rizik od poslovnih gubitaka zbog nepravodobnih kvarova.

Fleksibilni ugovori o planiranom održavanju

Pružamo rutinsko planirano održavanje u skladu s preporukama proizvođača i zahtjevima kupaca. Obratite nam se kako bi razgovarali o vašim potrebama ili organizirali posjetu.

Usluga praćenja stanja sustava

Sastavili smo detaljna dijagnostička izvješća i praćenje stanja kako bismo osigurali podatke za planirane programe održavanja.

Dubinska analiza

Naši inženjeri rutinski provode potrebne testove propuštanja, redovito održavanje i povezane provjere koje će označiti mehaničko habanje i gubitke u sustavu, koji smanjuju razinu učinkovitosti i povećavaju troškove rada.

Rekuperacija rashladnog sredstva

Svi naši servisni inženjeri certificirani su za rukovanje rashladnim sredstvima. Sva oprema i procedure su u skladu s Uredbom Europske unije o F-plinovima br. 842/2006 iz 2007. koja je uvela određene obveze za operatore opreme koja sadrži određene F-plinove, uključujući sva HFC rashladna sredstva (kao što su R134a i R407c) koja se najčešće koriste u industrijskim rashladnim agregatima.

Da biste dobili potpunu ideju o tome što vam možemo ponuditi, molimo pogledajte naše ostale usluge:

Projektiranje
Montaža