Rashladni uređaji za procesni zrak


Mini ABF – Rashladni agregati za hlađenje ekstudirane puhane folije

Mini ABF, dostupan u izvedbi koja se kondenzira zrakom (PA) ili vodom (PW), dovodi hladan zrak na željenu temperaturu kada se uvjeti okoline promijene.

AIR + – Rashladni agregati za hlađenje ekstudirane puhane folije

AIR + je inovativni rashladni sustav za puhanu foliju, kao evolucija BRA + zamišljena kao autonomni stroj za proizvodnju hladnog zraka. Korištenjem vode za kondenzaciju na +15 °C +35 °C koja dolazi iz kondenzacijskog kompleta ili rashladnog agregata, te zahvaljujući istoj tehnologiji koja se već koristi na uređajima ABF, s AIR + hlađenje je jednostavno i izravno.

ABFevo Inverter – Rashladni agregati za hlađenje ekstudirane puhane folije

ABFevo INVERTER koristi najsuvremenije tehnologije u sustavima za hlađenje za linije za ekstruziju puhane folije i neophodan je za ispravnu transformaciju proizvoda.

BRA + – Izmjenjivači topline za hlađnje procsnog zraka

Izmjenjivači za zračno hlađenje serije BRA + pokrivaju raspon snage od 2 do 169 kW. Smješteni su unutar zatvorene strukture jamči dobru izolaciju i, posljedično tome, izvrsne performanse. Izmjenjivač može imati različite primjene, uključujući hlađenje mjehurića u ekstrudiranom filmu. Hladnu vodu isporučuje rashladni agregat.

AIR MIX KIT – Sustav za optimizaciju potrošnje energije

AIR MIX KIT koristi temperaturu vanjskog zraka kako bi iskoristio mješanje zraka i radio bez uporabe rashladnika, u danim uvjetimsa bez dodatne potrošnje energije.

OFC KIT – Kondenzacijski komplet

Kondenzacijski komplet je jednostavan i ekonomičan sustav za hlađenje izmjenjivača topline i kondenzatora.

Dooler/ADCooler KIT* – Kondenzacijski komplet

Serija Dcooler i ADCooler razvijena je za hlađenje centraliziranih sustava ili pojedinačnih, ali izuzetno teških aplikacija. Svi modeli opremljeni su usisnim / odvodnim razdjelnicima i cirkulacijskom pumpom vode kako bi se olakšala ugradnja.

Serija ADcooler* sukladna je europskim propisima protiv legionele.
*Patentirani sustav