Linije za proizvodnju puhane folije


Naš partner Bandera je specijaliziran za projektiranje i proizvodnju linija za proizvodnju puhane folije i globalno je prepoznata marka u industriji prerade plastike.

U ponudi su kompletne linije za izradu jednoslojnih i višeslojnih filmova za tehničko pakiranje. Primjene uključuju prehrambeni, medicinski i farmaceutski sektor, kao i poljoprivrednu foliju, biorazgradivu foliju i debelu foliju za geomembrane, namijenjene civilnim i industrijskim sustavima za hidroizolaciju.

Sve linije za ekstruziju puhane folije mogu se prilagoditi zahtjevima naših klijenata.

SmartFlex®

SmartFlex 1, 3 i 5-slojne linije. Zahvaljujući kompaktnom i funkcionalnom rasporedu, pružaju maksimalnu fleksibilnost za razne primjene. Smanjena potrošnja energije i konkurentna razina ulaganja čine seriju SmartFlex® odličnim izborom u primjenama kao što su folija za pakiranje, termoskupljajuća folija, folija za laminiranje i rastezljiva folija.

TechnoFlex®

TechnoFlex 3 i 5-slojne linije. Nalaze primjenu za proizvodnju vrhunskih visokotehnoloških višeslojnih filmova. Ove linije koriste proizvođači koji proizvode foliju za upotrebu na visokotehnološkim linijama za doradu i tiskanje, kao i proizvođači folija s posebnim karakteristikama za industrijsku primjenu.

BarrierFlex®

BarrierFlex 7, 9 i 11 slojne linije. Ova serija namijenja je kupcima koji proizvode vrhunsku tehničku berijernu folije. Primjene uključuju prehrambenu, medicinsku, farmaceutsku i automobilsku industriju.

HDBFlex®

Linije za proizvodnju teških vreća. Koriste se za proizvodnju industrijskih vreća, s mnogim inovativnim mehaničkim karakteristikama koje ove linije čine iznimno popularnim među našim kupcima.

AgriFutureFilm®

Linija za proizvodnju višeslojne poljoprivredne folije. Bandera je svjetski lider u proizvodnji kompletnih višeslojnih linija za proizvodnju poljoprivredne folije. Koristi u aplikacijama kao što su folija za plastenike, silos-vreće, silos-rastezljiva folija, solarna sterilizacijska folija i mulch folija. Fleksibilnost i svestranost linija uzima u obzir da je agro folija sezonski proizvod. S istom koekstruzijskom glavom i minimalnim vremenom postavljanja, također se mogu proizvesti deblji filmovi kao što je hidroizolacijska geomembrana. Time se osigurava profitabilnost linije za ekstruziju folije.

GeoFutureFilm®

Proizvodne linije za proizvodnju geomembranske folije koje se koriste na odlagalištima, tunelima, spremnicima za prikupljanje, bazenima, kanalima za navodnjavanje, rudnicima, autocestama i branama.