Termoregulatori


Starty – Termoregulatori za rad s vodom

Termoregulatori za rad s vodom do 90 °C.

3Flows – Termoregulatori za rad s vodom ili uljem

Projekt 3Flows donosi inovacije u sustavima termoregulacije vode i ulja. Prije izlaska prema procesnom krugu, tekućina 3 puta dolazi u dodir s grijačem, što optimizira temperaturu tekućine, eliminirajući fluktuacije temperature i pružajući izravan odgovor na varijacije toplinskog opterećenja. Modeli iz serije rade u rasponu termoregulacije od 90 do 200 °C, s vodom ili uljem.

3Flex Hiper – Termorgeulatori za rad s vodom

Termoregulator za rad s vodom do 160 ° C s upravljačkom pločom osjetljivom na dodir.

ETW-ETO – Termorgeulatori za rad s vodom ili uljem

Jedinice za kontrolu temperature ETW i ETO predstavljaju najbolje i najekonomičnije rješenje za ispravnu termoregulaciju procesa. Modeli iz serije rade u rasponu termoregulacije od 90 do 300 °C, s vodom ili uljem.

ROSSOBLU – Termo-rashladni agregat

ROSSOBLU je termo-hladnjak s 1, 2 ili 3 zone koji automatski podešava rad prema zahtjevu za toplinsku ili rashladnu energiju koji dolazi iz procesa. Preciznost procesne temperature je decimalna zahvaljujući proporcionalnoj funkciji 3-putnih ventila.

Posebne jedinice

Naš odjel za inženjering realizira termoregulacije na po zahtjevu klijenta: protok, tlak, radna temperatura i temperaturna odstupanja se projektiraju prema specifičnim procesnim zahtjevima.