Rezervni dijelovi


Fleksibilnost i konkurentnost

Naš partner Stebo projektira i isporučuje jedinice za plastifikaciju, komponente i pribor za oblikovanje i ekstrudiranje plastike.

Bogato iskustvo stečeno na ovom tržištu u bliskom kontaktu s problemima naših kupaca i konstantna potraga za njihovim rješenjima, omogućuje nam da isporučujemo puževe i cilindre visoke kvalitete, projektirane i proizvedene prema obrađenim plastičnim materijalima.

Pažljiva analiza proizvodnih procesa, primjena, materijala koji se koriste u preradi, kontinuirani razvoj plastičnih polimera, uvijek nas je poticao na proučavanje, istraživanje i ispitivanje boljih rješenja koja nude mnoge prednosti kao što su:

  • Optimizacija procesa
  • Duži vijek trajanja za komponentu jedinice za plastificiranje
  • Povećajte kvalitetu taline
  • Povećanje proizvodnih kapaciteta

Reparacija puževa

Istrošeni puž može rezultirati s nekoliko problema kao što su slaba kvaliteta taljenja, slabi protok. U takvim slučajevima optimalno rješenje je reparacija. Ova operacija je u većini slučajeva tehnološki izvediva i dovodi do vrlo povoljnih rezultata.

Reparacija cilindara

Oštećena plastifikacijska jedinica pažljivo se vizualno provjerava, a zatim nastavljamo s provjerom unutarnjeg promjera cilindra duž cijele njegove dužine i popunjavamo izvješće gdje su mjerenja prikazana kao graf. Pažljivom procjenom vrste trošenja, njegovim položajem, materijalima konstrukcije puža i cilindra, može se napraviti ekonomski povoljan prijedlog revizije.