Projektiranje


Inteligentna rješenja

Prepoznavanje najisplativijeg i učinkovitog procesnog rješenja za vaše kratkoročne i dugoročne ciljeve je ono što najbolje radimo.
Postoji razlog zašto smo pouzdani dobavljač vodećih proizvođača i većinu naših poslova dobivamo kao rezultat preporuka – kao rezultat neovisnog, objektivnog i inovativnog pristupa.

Projektiramo inteligentne sustave koji točno zadovoljavaju kratkoročne i dugoročne operativne, okolišne i poslovne zahtjeve naših klijenata. Za postojeće sustave to znači da nastojimo iskoristiti sve mogućnosti za nadogradnju i obnovu opreme, čime se smanjuju početna ulaganja i ubrzava povrat ulaganja.

Fleksibilan pristup

Naši visoko kvalificirani i iskusni inženjeri mogu raditi s vama u bilo kojoj fazi projekta, prilagođavajući i promišljajući rješenja prema potrebi. Primjerice, s novim postrojenjima možemo se povezati s arhitektima i inženjerima građevinskih službi kako bi se postigla najučinkovitija instalacija, koja je u potpunosti usklađena s važećim zakonodavstvom o zdravlju i sigurnosti, te zaštiti okoliša. Za projekte modernizacije ili nadogradnje možemo provesti ankete i izraditi prijedloge koji se temelje na prednostima postojećeg sustava.

Detaljni prijedlozi, jasne prednosti

Naši prijedlozi su uvijek jasni i temeljiti, omogućujući vam potpuno informiranje. Pomoću standardnog softvera nudimo jasno predstavljen prijedlog projekta koji uključuje tehničke, izvedbene i financijske podatke. Tamo gdje je to primjenjivo, uključene su detaljne projekcije troškova i ušteda energije, te će se također navesti procijenjeni period povrata investicije za predloženo rješenje.

Montaža i rješenja ključ u ruke

Također imamo stručnost u projektiranju i ugradnji sustava cjevovoda i rješenja po sistemu “ključ u ruke” u skladu sa specifičnim zahtjevima projekta, maksimiziranjem učinkovitosti i stvaranjem potencijala za proširenje.

Da biste dobili potpunu ideju o tome što vam možemo ponuditi, molimo pogledajte naše ostale usluge:

Montaža
Održavanje