Posebne tehnologije


Specijalne tehnologije su nastale kao plod dugogodišnjeg rada u sitacijama kada smo svojim klijentima prilagođavali rješenja za posebne primjene.

Sustavi in-line laminacije

In-Line sustav laminacije omogućuje korisniku potpunu fleksibilnost u pogledu izbora sirovina i upravljanja. To rezultira velikim potencijalom za smanjenje troškova proizvodnje u usporedbi sa standardnom višeslojnom tehnologijom za ekstruziju folija.

Standardna PET folija – obično sa strukturom A-B-A, lagano je zagrijana i obložena barijernim slojevima (EVOH i vezna smola) i / ili PE slojevima.

Sve smole se obrađuju preko malih jednopužnih ekstrudera koji su montirani na namjenski potporni okvir. Nanos se vrši preko automatizirane glave i posebno projektiranih hladnih valjaka.

Adhezija između PET i PE barijernih slojeva je izuzetno visoka, Bandera vjeruje da je najbolja na tržištu.

Ova Bandera tehnologija može se primijeniti na PP i PS folije i naknadno ugraditi u postojeće linije ekstruzije.

VelPET®

Patentirana Bandera strukturna proizvodnja E-PET pjenastih filmova (VelPET®) kako bi se proizvela rješenja koja zamjenjuju obična kruta pakiranja iz PS i PET. Pruža značajne uštede na sirovinama i ukupnoj mogućnosti recikliranja proizvoda.

VelPet posebna tehnologija za izradu lagane ambalaže.

Laminacija folije

Specijalne tehnologije za laminiranje folija u skladu s zahtjevima tržišta:

  • “topla otopina” za PP & PS krutu foliju
  • potisni valjak „u kalanderu“ za PET
  • univerzalna oprema „iza kalandera“

Sva naša oprema je projektirana kako bi osigurala sigurnost operatera. Sustavi pružaju vrhunske performanse pri prianjanju, visoku stopu proizvodnje, dugoročnu pouzdanost, ekonomičnost, jednostavnu izvedbu i minimalne prostorne zahtjeve.

Sustavi laminacije mogu se lako nadograditi na postojeće linije za ekstruziju.