Rashladni agregati za procesnu vodu


GC – Rashladni agregati snage od 4 do 135 kW

Hladnjaci serije GC pokrivaju raspon snage od 4 do 135 kW i koriste se u svim onim industrijskim sektorima gdje je potreban proces hlađenja, od industrije prerade plastičnih masa do kemijske, strojarske i agro-prehrambene industrije.

AXevo/AXevo-FC – Rashladni agregati snage od 34 do 348 kW

Linija AXevo objedinjuje najnovije tehnologije koje je testirala tvrtka Eurochiller u jedinstvenom rješenju, osiguravajući razinu energetske učinkovitosti i pouzdanosti na vrhu tržišta bez odustajanja od specifičnosti primjene koje su prethodnu AX seriju učinile uspješnom.

ADXevo/ADXevo-FC – Adijabatski rashladni agregati snage od 4 do 135 kW

Linija ADXevo objedinjuje najnovije tehnologije koje je testirala tvrtka Eurochiller u jedinstvenom rješenju, osiguravajući razinu energetske učinkovitosti i pouzdanosti na vrhu tržišta bez odustajanja od specifičnosti primjene koje su prethodnu AX seriju učinile uspješnom, uz dodatak adijabaskih modula za smanjenje temperature zraka za kondenzaciju.

NAX – Rashladni agregati snage od 195 do 1185kW

Serija NAX uključuje modularne rashladne uređaje s kondenzirane zrakom ili vodom, koji su razvijeni primjenom najmodernijih tehnologija na području industrijskog hlađenja. Učinkovitost, fleksibilnost, pouzdanost i visoke performanse bitne su karakteristike ovog projekta.

TFC – Rashladni agregati snage od 195 do 714 kW

TFC serija rashladnih agregata razlikuje se od normalnih rashladnih uređaja zbog ugrađenih izmjenjivača topline voda/zrak (free-cooler), 3-putnog ventila za upravljanje protokom vode, pretvarača tlaka i temperaturnih sondi za prikupljanje informacija s mikroprocesorom s namjenskim softverom, koji upravlja svim podacima i upravlja radom stroja. Cilj je iskoristiti temperaturu vanjskog zraka kako bi se ohladila voda koja prolazi kroz registar (suhi hladnjak) čime se dobiva hladna voda uz najniže moguće troškove i postiže znatne uštede energije.

DY-NAX – Rashladni agregati snage od 119 do 714 kW

DY-NAX jedinice su monoblok zračno hlađeni rashladni agregati za vanjsku ugradnju, koji pokrivaju raspon snage od 119 do 714 kW.

ADY-NAX – Adijabatski rashladni agregati snage od 119 do 714 kW

ADY-NAX jedinice su monoblok adijabatski zračno hlađeni rashladni agregati kondenzirani zrakom za vanjsku ugradnju, koji pokrivaju raspon snage od 119 do 714 kW.

GRP DY-NAX/ADY-NAX – Pumpne grupe

GRP pumpne grupe predstavljaju prirodni dodatak DY-NAX rashladnim uređajima.

GRP-ovi se mogu izgraditi s jednom pumpom ili višestrukim crpkama, dimenzije spremnika mijenjaju se ovisno o potrebama postrojenja i isporučuju se zajedno s priključcima s brzim spojnim sustavom.

ICEtemp – Vodeno kondenzirani rashladni agregati snage od 3 do 120 kW

ICETEMP je vodeno kondenzirani rashladni agregat za unutarnju instalaciju namijenjen preciznoj kontroli temperature na alatima preša za injekcijsko brizganje.

ADcooler – Adijabatski suhi hladnjaci snage od 82 do 1220 kW

ADcooler je adijabatski suhi hladnjak koji koristi okolni zrak za hlađenje procesne vode. Ako iskorištavamo isparavanje vode nastalo uporabom adijabatskih modula, dobivamo temperaturu ulaska zraka u izmjenjivačke baterije (suhi hladnjak) znatno nižu od temperature okoline. Sustav ADCooler može ohladiti vodu na temperaturu uvijek nižu od one u okolini, bez kontaminacije ili potrošnje procesne vode.

Dcooler – Suhi hladnjaci snage od 63 do 920 kW

Serija Dcooler je suhi hladnjak koji je Eurochiller proučio kako bi tržištu ponudio prijedlog s visokim inovativnim sadržajima, ali po izuzetno konkurentnoj cijeni.

GRP ADCooler/Dooler – Pumpne grupe

GRP pumpne grupe predstavljaju prirodni dodatak ADCooler i Dcooler jedinica.

GRP-ovi se mogu izgraditi s jednom pumpom ili višestrukim crpkama, dimenzije spremnika variraju ovisno o potrebama postrojenja i isporučuju se zajedno s priključcima s brzim priključnim sustavom i povezanim s strojevima.